Koronavirus, Uutiset

Jälleen nollapäivä koronatartunnoissa

Jälleen nollapäivä koronatartunnoissa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tiedottanut tänään lauantaina ettei eilen suoritetuissa koronatesteissä ole löytynyt yhtään uutta tartuntaa. Koko tämän viikon aikana uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä vain yksi kappale. Tämä tartunta kävi ilmi keskiviikon testeissä. Maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä on nyt koko kevään ajalta 236. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt yhteensä reilut 6500 kappaletta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>