Uutiset

Pelastuslaitoksella on ollut kiireinen viikonloppu

Pelastuslaitoksella on ollut kiireinen viikonloppu

Pirkanmaan pelastuslaitoksella on riittänyt kiireitä perjantai-illan ja lauantain aikana.

Perjantai-iltana vähän ennen puoltayötä Pelastuslaitos sai hälytyksen vesipelastustehtävästä Mänttä-Vilppulan Kerusselällä, jossa henkilö oli tippunut veneestä veteen. Pelastuslaitos suoritti alueella yhdessä lääkintähelikopterin kanssa etsintää tuloksetta. Kadonneen henkilön etsinnät ovat jatkuneet tänään lauantaina poliisin toimesta.

Ylöjärven Aukustintiellä syttyi eilen perjantaina alkuillasta omakotitalon ulkoterassilla olleen grillin rasvat palamaan. Paikalla ollut henkilö sai grillin siirretyksi kauemmaksi rakennuksesta ja yritti alkusammutusta sammutuspeitteellä siinä onnistumatta. Grillin puuosat tuhoutuivat ja rakennuksen ulkoseinään tuli nokijälkiä. Palo saatiin sammutettua eikä henkilövahinkoja tullut.

Perjantai-iltana Sastamalassa Lepistarontiellä omakotitalon savuhormi oli tukkeutunut lämmityksen yhteydessä ja asuntoon pääsi virtaamaan runsaasti savua. Pelastuslaitos varmisti tilanteen ja savutuuletti asunnon. Ensihoito tarkasti savua hengittäneen asukkaan.

Lauantain vastaisena yönä Pelastuslaitos sai vesipelastustehtävän myös Valkeakoskelle, kun kanavassa oli ajelehtinut soutuvene. Pelastuslaitos nouti ajelehtivan veneen rantaan mutta tapahtumapaikalta ei löytynyt hädässä olevia ihmisiä.

Pelastuslaitoksen kiireet ovat jatkuneet myös tänään lauantaina kun henkilöauto syttyi palamaan kesken ajon Virroilla Heinäahontiellä vähän ennen puoltapäivää. Auto paloi täysin ja sytytti maastoa noin yhden aarin pinta-alalta. Palokunta on sammuttanut auton ja maaston. Tulipalosta ei koitunut henkilövahinkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>