Päivän haastattelu

Viikinsaaren kesäteatteri streamaa ensi-illan 10.6

today26.5.2020

share close

Kuvassa Turkka Mastomäki ja Jarkko Tiainen. Alkuperäinen kuva: Kai G. Baer.[/caption]

Tulitikkuja lainaamassa striimataan 10.6. Muutoin esityksen näytökset siirtynevät suurelta osin kesälle 2021. Lasten teatteriesitys Tatu ja Patu syömään sekä stand up-illat järjestetään toistaiseksi alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Haastattelussa toiminnanjohtaja Birgitta Putkonen, haastattelijana Sampsa Simpanen

Viikinsaaren kesäteatteri striimaa musiikkikomediansa Tulitikkuja lainaamassa ensi-illan 10.6.
Livestriimi käynnistyy Viikinsaaren kesäteatterista keskiviikkona 10.6.2020 klo 18. Sitä ennen katsoja pääsee virtuaalimatkalle Laukontorilta Hopealinjojen laivan kyydissä Pyhäjärvelle kohti kesäteatteria.

”Me haluamme tuoda tässä poikkeustilanteessa Viikinsaaren kesäteatterin esityksen Tulitikkuja lainaamassa juuri sinne, missä ihmiset ovat: kotisohvalle, mökille, parvekkeelle, palvelutaloon, sairaalaan”, sanoo toiminnanjohtaja Birgitta Putkonen.

Muiden kesäteattereiden tavoin Viikinsaaren kesäteatteri on joutunut pohtimaan keinoja, millä selvitä tulevasta kesästä. Kesän 2020 muut esitykset on siirretty pääsääntöisesti seuraavaan vuoteen.

“Tulitikkuja lainaamassa esityskausi tulee suurelta osin siirtymään kesälle 2021, mutta mikäli tilanne sen sallii, ilahdutamme kesäteatterin ystäviä joillakin esityksillä heinä-elokuussa. Katsomon koko kapasiteetti ei tule olemaan myynnissä. Tulemme jättämään väljyyttä turvallisuusohjeiden mukaisesti, jotta katsojat voivat istua siellä turvallisin mielin” Putkonen toteaa.

Koronan aiheuttama erikoistilanteen takia mahdolliset tulevat esitykset toteutetaan THL:n ja AVI:n suositusten mukaisesti. Muista esityksistä tiedotetaan Viikinsaaren kesäteatterin sivuilla.

“Tilanne on valitettavasti vielä sekava, mutta yksi asia näyttää varmalta: 10.6. klo 17.30 alkaen pääsemme todistamaan maailman historian ensimmäistä livestriimattua kesäteatterin ensi-iltaa!” Putkonen hehkuttaa. “Ja paikan päälle on saatavana myös pieni määrä lippuja poikkeusjärjestelyin”.

Tulitikkuja lainaamassa on tarina Antti Ihalaisen ja Jussi Vatasen tulitikkujen, kihlojen ja porsaan hankintamatkasta. Klassikkonäytelmää tähdittävät mm. tv-sarja Aallonmurtajan Turkka Mastomäki, maalaiskomedioista tuttu Jarkko Tiainen, Tampereen Työväen Teatterin komedian supertaitajat Janne Kallioniemi ja Heidi Kiviharju sekä Viikinsaaren kesäteatterista tuttu Birgitta Putkonen.

Musiikkina kuullaan svengaavia 1920-luvun sävelmiä ja sen tarjoilee kolmen miehen big band Joonas Mikkilä, Ville Myllykoski ja Tony Sikström. Esityksen ohjaa Hanno Eskola.

Viikinsaaren kesäteatteri on yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiin. Lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu automaattisesti kesän 2021 loppuun. Lasten teatteriesitys Tatu ja Patu syömään sekä Kuumat stand up-illat järjestetään toistaiseksi alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%