Päivän haastattelu, Uutiset

Matti Patrosen ja Jukka Takalon ilmainen livestream-lähetys Akun Tehtaalta 28.5.2020

Matti Patrosen ja Jukka Takalon ilmainen livestream-lähetys Akun Tehtaalta 28.5.2020

Torstaina 28.5. klo 20 Live Stream TV:llä viihdyttävät Koomikko Matti Patronen ja kuplettipoppari Jukka Takalo, jotka ovat tuoneet iltamaperinteen 2000-luvulle ’Kuoliaaksinaurattaja ja kuplettielvyttäj' -show’llaan. Parin tunnin tv-iltamat on suora talkshow, stand up -keikka sekä konsertti interaktiivisessa kotipaketissa. Show lähetetään suorana Akun Tehtaalta.
Haastattelussa stand up -koomikko Matti Patronen, haastattelijana Sampsa Simpanen

Jukka Takalo & Matti Patronen studiossa. Photo: Minna Korvela[/caption]

Jukka Takalo tuli tunnetuksi Aknestikin laulajana ja biisintekijänä. Yhtyeen tunnetuin kappale ”Suomirokkia” on striimannut Spotifyssa liki 4 miljoonaa. Takalo on kirjoittanut kappaleita muillekin artisteille ja yhtyeille (mm. Popeda, Pate Mustajärvi) sekä toiminut ohjaajana ja tuottajana. Hänen käsialaansa on mm. Yö-yhtyeen ’Rakkaus on lumivalkoinen’ -musiikkivideo. Takalo on ilmakitarasoiton MM-kisojen perustaja ja yksi Oulun Musiikkivideofestivaalin käynnistäjistä.
Matti Patronen aloitti komiikan tekemisen vuonna 2011. Vuonna 2015 hän voitti Ylen Naurun tasapaino -kilpailun. Patronen on nähty Nelosen Stand Up!, Kontio & Parmas ja Napakymppi ohjelmissa. Runsaasti stand up -keikkoja urallaan tehneen koomikon keikoilla on ehdoton naurutakuu.
Live Stream TV: www.livestreamtv.fi
TO 28.5. klo 20.00
Vapaa katselu! Keikan yhteydessä on myynnissä vapaaehtoisia kannatuslippuja ja viihdyttäjien yksityiskeikkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>