Päivän haastattelu, Uutiset

Matti Patrosen ja Jukka Takalon ilmainen livestream-lähetys Akun Tehtaalta 28.5.2020

Matti Patrosen ja Jukka Takalon ilmainen livestream-lähetys Akun Tehtaalta 28.5.2020

Torstaina 28.5. klo 20 Live Stream TV:llä viihdyttävät Koomikko Matti Patronen ja kuplettipoppari Jukka Takalo, jotka ovat tuoneet iltamaperinteen 2000-luvulle ’Kuoliaaksinaurattaja ja kuplettielvyttäj' -show’llaan. Parin tunnin tv-iltamat on suora talkshow, stand up -keikka sekä konsertti interaktiivisessa kotipaketissa. Show lähetetään suorana Akun Tehtaalta.
Haastattelussa stand up -koomikko Matti Patronen, haastattelijana Sampsa Simpanen
Jukka Takalo & Matti Patronen studiossa. Photo: Minna Korvela
Jukka Takalo tuli tunnetuksi Aknestikin laulajana ja biisintekijänä. Yhtyeen tunnetuin kappale ”Suomirokkia” on striimannut Spotifyssa liki 4 miljoonaa. Takalo on kirjoittanut kappaleita muillekin artisteille ja yhtyeille (mm. Popeda, Pate Mustajärvi) sekä toiminut ohjaajana ja tuottajana. Hänen käsialaansa on mm. Yö-yhtyeen ’Rakkaus on lumivalkoinen’ -musiikkivideo. Takalo on ilmakitarasoiton MM-kisojen perustaja ja yksi Oulun Musiikkivideofestivaalin käynnistäjistä.
Matti Patronen aloitti komiikan tekemisen vuonna 2011. Vuonna 2015 hän voitti Ylen Naurun tasapaino -kilpailun. Patronen on nähty Nelosen Stand Up!, Kontio & Parmas ja Napakymppi ohjelmissa. Runsaasti stand up -keikkoja urallaan tehneen koomikon keikoilla on ehdoton naurutakuu.
Live Stream TV: www.livestreamtv.fi
TO 28.5. klo 20.00
Vapaa katselu! Keikan yhteydessä on myynnissä vapaaehtoisia kannatuslippuja ja viihdyttäjien yksityiskeikkoja.
Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>