Koronavirus

Pirkanmaalla jo kolmas perättäinen nollapäivä koronatartunnoissa

today30.5.2020

share close

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tiedottanut tänään lauantaina ettei eilen suoritetuissa koronatesteissä ole löytynyt yhtään uutta tartuntaa. Tämä on jo kolmas perättäinen nollapäivä maakunnan testein todetuissa koronatartunnoissa. Tämän viikon aikana uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä vain neljä kappaletta. Tartunnat kävivät ilmi tiistain testeissä ja kaikki neljä henkilöä olivat samaa ulkoimailta palannutta matkaseuruetta. Seurue on oma-aloitteisesti noudattanut karanteeniolosuhteita palattuaan Suomeen, joten altistuneita ei ole tullut. Lisäksi PSHP kertoo ettei Taysin osastoilla ole tällä hetkellä yhtään koronapotilasta.

Maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä koko keväältä on 241. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt yhteensä reilut noin 6800 kappaletta.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%