Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla jo kolmas perättäinen nollapäivä koronatartunnoissa

Pirkanmaalla jo kolmas perättäinen nollapäivä koronatartunnoissa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tiedottanut tänään lauantaina ettei eilen suoritetuissa koronatesteissä ole löytynyt yhtään uutta tartuntaa. Tämä on jo kolmas perättäinen nollapäivä maakunnan testein todetuissa koronatartunnoissa. Tämän viikon aikana uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä vain neljä kappaletta. Tartunnat kävivät ilmi tiistain testeissä ja kaikki neljä henkilöä olivat samaa ulkoimailta palannutta matkaseuruetta. Seurue on oma-aloitteisesti noudattanut karanteeniolosuhteita palattuaan Suomeen, joten altistuneita ei ole tullut. Lisäksi PSHP kertoo ettei Taysin osastoilla ole tällä hetkellä yhtään koronapotilasta.

Maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä koko keväältä on 241. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt yhteensä reilut noin 6800 kappaletta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>