Koronavirus, Uutiset

Hallituksen lisätalousarvio helpottaa koronakriisin aiheuttamaa Tampereen kaupungin alijäämää

Hallituksen lisätalousarvio helpottaa koronakriisin aiheuttamaa Tampereen kaupungin alijäämää

Suomen hallituksen lisätalousarvio helpottaa koronakriisin aiheuttamaa Tampereen kaupungin alijäämää tänä vuonna. Kaupunki tarvitsee kuitenkin jatkotoimia talouden tasapainottamiseksi tänä ja ensi vuonna. Ilman koronakriisiä kaupungin talous olisi ollut tasapainossa nyt vuonna 2020.

Tukipaketti tuo tämän vuoden arvioituun yhdeksänkymmenenkahdeksan miljoonan euron alijäämään hieman vajaan viidenkymmenen miljoonan euron parannuksen, ja pienentää Tampereen tämän vuoden alijäämän noin kolmeenkymmeneen miljoonaan euroon.

Tampereen talousarviovalmistelu vuodelle 2021 arvioi ensi vuoden alijäämän huomattavan suureksi. Talouden tasapainottamistoimia on jaksotettava useammalle lähivuodelle, koska koronakriisin vaikutukset kestävät vielä pitkään.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>