Koronavirus

Hallituksen lisätalousarvio helpottaa koronakriisin aiheuttamaa Tampereen kaupungin alijäämää

today3.6.2020

share close

Suomen hallituksen lisätalousarvio helpottaa koronakriisin aiheuttamaa Tampereen kaupungin alijäämää tänä vuonna. Kaupunki tarvitsee kuitenkin jatkotoimia talouden tasapainottamiseksi tänä ja ensi vuonna. Ilman koronakriisiä kaupungin talous olisi ollut tasapainossa nyt vuonna 2020.

Tukipaketti tuo tämän vuoden arvioituun yhdeksänkymmenenkahdeksan miljoonan euron alijäämään hieman vajaan viidenkymmenen miljoonan euron parannuksen, ja pienentää Tampereen tämän vuoden alijäämän noin kolmeenkymmeneen miljoonaan euroon.

Tampereen talousarviovalmistelu vuodelle 2021 arvioi ensi vuoden alijäämän huomattavan suureksi. Talouden tasapainottamistoimia on jaksotettava useammalle lähivuodelle, koska koronakriisin vaikutukset kestävät vielä pitkään.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%