Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja: Huoltoasema ryöstettiin Virroilla

Poliisi pyytää havaintoja: Huoltoasema ryöstettiin Virroilla

Virtain keskustassa sijaitseva huoltoasema joutui anastusrikoksen kohteeksi 04.06.2020 klo 02.00 aikaan yöllä, kertoo poliisi. Saaliiksi tekijät saivat pienen määrän omaisuutta sekä käteistä rahaa.

Paikalta poistui metallinhohtopunainen Volvo V70 -merkknen ajoneuvo. Volvon rekisterikilvet olivat peitetty keltaisilla papereilla sekä edestä että takaa. Autossa oli 2-3 henkilöä, joilla oli keltaiset vaatteet päällä. Seurue pakeni tapahtumapaikalle saapunutta poliisipartiota, partio ajoi autoa takaa noin 5 minuutin ajan Virtain taajamassa, mutta Volvo jäi kateisiin. Auton kuljettaja käytti poliisia paetessaan erittäin suuria ylinopeuksia.

Asiaa tutkintaan varkautena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisia toivoo asiasta mitään havaintoja tehneiden kertovan havainnoistaan: virrat.sisa-suomi@poliisi.fi tai 0295 445 306 (Virtain poliisi) tai 080090022 (rikosvihjeet Sisä-Suomi) / vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi : Sähköposteihin jätetyt viestit pyydetään otsikoimaan Virrat 4.6. murto -otsikolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>