Yleinen

Vehoniemi palkittiin Vuoden ajoneuvomuseona

today4.6.2020

share close

Vuoden 2020 ajoneuvomuseon palkinnon Pauliina ja Leila Suutariselle luovutti Automuseoiden neuvottelukunnan puolesta Martti Piltz.[/caption]

Automuseoiden neuvottelukunta ry valitsi yksimielisesti Vuoden 2020 ajoneuvomuseon palkinnon saajaksi Vehoniemen Automuseon. Palkinnon perusteluina ovat Olavi ja Lilja Sallisen perheen pitkäaikainen, nykyään jo kolmannessa sukupolvessa jatkuva työ ajoneuvokulttuurin parissa sekä sopiva annos luovaa hulluutta ja liiketaloudellista osaamista. Tästä käy hyvänä esimerkkinä hyvin suunniteltu ja toteutettu joukkorahoituskampanja, joka mahdollisti viime kesänä avatun museon laajennuksen.

Vehoniemen Automuseo on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista automuseoista ja se sijaitsee kauniilla Vehoniemenharjulla Kangasalla. Viime vuonna museossa vieraili yli 260 000 museovierasta. Tulevan kesän odotukset ovat positiivisia koronarajoituksista huolimatta, sillä Vehoniemen Automuseo vastaa monilta osin ajankohtaiseen matkailukysyntään: se on lähellä, erinomainen päivämatkakohde ja keskellä upeita harjumaisemia.

Olavi ja Lilja Sallinen perustivat museon 1983. Matkan varrella perheen tytär Leila Suutarinen otti enemmän vastuuta museon toiminnasta ja nykyisin myös Leilan tytär Pauliina on samassa roolissa.

Museonjohtaja Leila Suutarinen haastattelussa:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%