Päivän haastattelu

Ilveksen tähtäimessä on olla merkittävä eurooppalainen huippuseura vuonna 2025

Ilveksen tähtäimessä on olla merkittävä eurooppalainen huippuseura vuonna 2025

Ilves-Hockey Oy huhtikuun lopussa päättynyt tilikausi tuotti ennätyksellisen 7,1 miljoonan euron liikevaihdon ja 210 000 euron voitollisen tuloksen. Tähän kun yhdistetään liigan neljäs sija, voidaan puhua varsin onnistuneesta kaudesta.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi SUN Radion haastattelussa tulosjulkistusta ja taustoja Ilveksen positiiviselle virtaukselle ja kasvulle. Lisäksi Jalo kertoi mistä on kyse Ilves Brand Bookissa. Entä miltä näyttää Ilveksen tulevaisuus kun UROS Livelle siirtyminen lähestyy?

Haastattelijana Pasi Vainionperä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>