Päivän haastattelu

Koronakevät ajoi Janne Tulkin rakennustyömaalle

Koronakevät ajoi Janne Tulkin rakennustyömaalle

Kuva: Jiri Halttunen[/caption]

Mennyt kevät on koetellut monia aloja rankalla kädellä ja yksi kovimmassa kurimuksessa olleista on kulttuuri- ja tapahtuma-ala. Tämän on saaneet kokea myös monet muusikot kun kalenterit tyhjenivät maaliskuussa käytännössä yhden yön aikana. Pitkän linjan iskelmätähti Janne Tulkki on aina keikkailun ohella tehnyt monia muitakin eri töitä. Miten mies on nyt selvinnyt vaikeasta keväästä? Mitkä ovat tunnelmat kun kesän myötä keikat ovat pikku hiljaa taas alkaneet? Entä millä mielin lukuisista hiteistään tuttu muusikko saapuu juhannusaattona keikalle synnyinkuntaansa Orivedelle?

Haastattelijana Pasi Vainionperä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>