Uutiset

Kirjastokortilla voi nyt lainata myös Ylöjärvi-polkupyörän

Kirjastokortilla voi nyt lainata myös Ylöjärvi-polkupyörän

Punakeltaiset pyörät vastaavat väritykseltään Ylöjärven vaakunaa.

Ylöjärvellä on otettu käyttöön lainattavat Ylöjärvi-pyörät. Kyse on kaupungin Työvalmennuskeskus Valpron ja pääkirjasto Leijan yhteisestä kokeilusta, joka päättyy 30.9.2020.

Ylöjärvi-pyörän kypärineen voi lainata kirjastokortilla Leijasta. Laina-aika on yksi viikko. Pyöriä on kaikkiaan kymmenen. Kaikki pyörät ovat uusia ja aikuisten kokoa. Lainaajan tulee olla vähintään 15-vuotias.  Lainapyöriä ei voi varata eikä niiden lainaa voi uusia.

Työvalmennuskeskus Valpro vastaa pyörien huollosta. Valpron väki huolehtii myös kypärien desinfioinnista jokaisen lainauksen jälkeen.

Ylöjärvi-pyörät ovat osa kaupungin Hinku-työtä eli tavoitetta olla hiilineutraali kunta. Lainauskokeilulla halutaan kannustaa pyöräilyyn ja kestävään kehitykseen. Lisäksi pyörillä halutaan tuoda väriä ja elävyyttä kaupungin keskustaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>