Uutiset

Tahallisia tulipaloja Nokialla - poliisi pyytää vihjeitä

Tahallisia tulipaloja Nokialla - poliisi pyytää vihjeitä

Nokian keskustan tuntumassa on sytytetty keskiviikkona 3.6 ja  lauantaina 13.6. useita tulipaloja tahallaan.

Keskiviikkona 3.6.2020 kello 23 - 24, Nokialla Kullaanvuoressa, sytytettiin entinen autokorjaamo, joka alkujaan toiminut Nokia Oy:n saunarakennuksena, sekä siihen liittyvä ulkorakennus. Pelastuslaitos sammutti korjaamorakennuksen, mutta ulkorakennus tuhoutui täysin.

Pelastuslaitoksen ollessa em. paikalla sammutustöissä tuli tietoon, että itään päin noin 700 metrin etäisyydellä, Haavistontie 3, palaa Lauttalan vanha puinen koulu. Rakenteisiin aiheutui suuret vahingot. Palon sammuttaminen oli vaikeaa ja jatkui tuntien ajan.

Lauantaina 13.6. kello 05 - 06 Souranderintiellä, Nesteen huoltoasemaa vastapäätä, tallin seinää sytytetty useammasta kohdasta. Pelastuslaitos sammuttanut. Saman aikaisesti edellisen palon kanssa paloi Haavistontie 1 kohdalla postilaatikkorivistö ja lähellä olevan asuntovaunun päällä oleva pressu oli sytytetty.

Suunnilleen samanaikaisesti edellisten palojen kanssa paloi Kullaanvuoressa entinen autokorjaamo, joka oli sytytetty ensimmäisen kerran jo 3.6. Nyt rakennus paloi kokonaan.

Lauantaina 13.6.2020, kello 20 jälkeen työväenopisto, Lauttalanmutka 2-4. Todistaja nähnyt kahden nuoren miehen rikkoneen ikkunan ja menneen rakennukseen sisälle. Paikalle oli tullut todistaja, jolloin nuoret miehet olivat poistuneet paikalta skootterilla, toisella päällään hihaton paita ja toisella punainen huppari. Vielä ei ole tiedossa liittyykö työväenopistolle murtautujien tarkoitus sytyttämiseen vai johonkin muuhun.

Rikoksia tutkitaan törkeinä vahingontekoina tai niiden yrityksinä ja vahingontekoina.

Poliisi pyytää vihjeitä havainnoista ja muista mahdollisesti paloon liittyvistä tiedoista Nokian poliisin numerooon 0295 445 888 (8-16), 0800 90022 (vihjepuhelin) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>