Uutiset

Santtu-Matias Rouvali tuo Lontoon Philharmonian Tampereelle

Santtu-Matias Rouvali tuo Lontoon Philharmonian Tampereelle

Santtu-Matias Rouvali johtamassa Lontoon Philharmonia-orkesteria Harrisson Parrotin 50-vuotisjuhlakonsertissa. Kuva: Kaupo Kikkas[/caption]

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit syyskuussa 2021 Tampereella ja Helsingissä. Rouvali on tällä hetkellä lontoolaisorkesterin päävierailija ja uusi kiinnitys ylikapellimestarina alkaa kesällä 2021.

Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit syyskuussa 2021 Tampereella ja Helsingissä. Musiikkitalon konsertti toteutuu lauantaina 11.9.2021 ja Tampere-talon konsertti sunnuntaina 12.9.2021. Konserttien liput tulevat myyntiin tiistaina 23.6.2020 klo 9 Lippupisteessä.

Santtu-Matias Rouvali on tällä hetkellä lontoolaisorkesterin päävierailija ja uusi kiinnitys ylikapellimestarina alkaa kesällä 2021. Rouvali on toiminut Tampere Filharmonian ylikapellimestarina vuodesta 2013 ja aloitti Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestarina 2017. Hän kuuluu maamme kansainvälisesti kysytyimpiin kapellimestareihin, joka kuluneella kaudella debytoi New Yorkin filharmonikoiden, Berliinin filharmonikoiden ja The Royal Concertgebouw Orchestran vierailijana.

Konsertin ohjelma julkaistaan myöhemmin. Solistina on maailman konserttilavoilta tuttu venäläispianisti Denis Kozhukhin. Konsertit oli määrä järjestää lokakuussa 2020, mutta koronatilanne siirsi niitä vuodella.

Lontoon Philharmonia-orkesteri on vieraillut Tampere-talossa kerran aikaisemmin talon avajaisvuonna 1990. Edellinen Helsingin vierailu toteutui Helsingin juhlaviikoilla vuonna 2009.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>