Uutiset

Urjalassa paloi iso maatalousrakennus

Urjalassa paloi iso maatalousrakennus

Urjalassa Holstintiellä paloi yöllä isohko n. 1500 m2 maataloustuotantoon liittyvä halli, jonka sisällä on pahnoja n.1000 m2 alueella, muussa osassa oli isohko määrä typpipohjaista lannoitetta. Halli oli pelastuslaitoksen paikalle tullessa pitkälti täyden palon vaiheessa ja tulee laajasti tuhoutumaan. Pelastuslaitos tekee kohteessa sammutus- ja raivaustöitä. Pelastuslaitos pystyi estämään palon leviämisen viereisiin rakennuksiin ja ympäristöön. Kukaan ei loukkaantunut palossa ja mitään erityistä vaaraa mm. savun leviämisen suhteen ei ollut. Lannoitteet eivät aiheuttaneet myöskään räjähdysvaaraa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>