Yleinen

Paula Koivuniemi täyttää 73 vuotta

Paula Koivuniemi täyttää 73 vuotta

Pöheikön Pölläys on tuonut Paula Koivuniemen kolme kertaa Ylöjärvelle. Kuva: Jouni Harala[/caption]

Iskelmälaulaja Paula Koivuniemi valmistautuu juhannusaattoiseen syntymäpäiväänsä ja elämänsä 73. suveen. Kevään ja alkukesän poikkeusolot toivat kuukausien paussin viihdetaiteilijan intensiiviseen arkeen. Reippailua rakastava ikiliikkuja vakuuttaa, ettei koti merkitse hänelle häkkiä vaan maailman tärkeintä ja turvallisinta paikkaa.

Laulun lahjan saanut Paula Koivuniemi haluaa olla hyvän olon lähetti.

– Teen säännöllisesti musiikkitervehdyksiä pääkaupunkiseudun palvelukeskuksiin. Musiikilla on hoitava ja tervehdyttävä vaikutus. Saan iloa ja voimaa siitä, kun tulkintani piristyttävät palvelukeskusten asukkaiden arkea. Heidän palautteensa kannustaa.

Koivuniemi arvostaa suuresti kanssaihmisiä. Hän on tehnyt vuosikymmenet rakasta työtään nimenomaan ihmisten parissa.

– Ihmiset antavat minulle voimaa. Saan myönteistä energiaa niin kouluikäisiltä kuin ikäihmisiltäkin, jotka keikoillani tai konserteissani yhtyvät kappaleisiini. Tuntuu tosi hyvältä, kun kuulijat silmät kirkkaina ja äänet heleinä yhtyvät Aikuinen nainen tai Kuuntelen Tomppaa -hitteihin.

Aikuinen nainen -kappaleen sanat ovat tässä kuussa edesmenneen tamperelaisen Kaisu Liuhalan käsialaa. Laulun julkaisemisesta on kulunut lähes 40 vuotta, mutta se pysyy tiukasti karaokesuosikkien kärjessä. Koivuniemi vetää voimalaulunsa liki jokaisella keikallaan, ja parhailla tuplasti.

Koko haastattelun löydät Ylöjärven uutisten sivuilta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>