Yleinen

Paula Koivuniemi täyttää 73 vuotta

today19.6.2020

share close

Pöheikön Pölläys on tuonut Paula Koivuniemen kolme kertaa Ylöjärvelle. Kuva: Jouni Harala[/caption]

Iskelmälaulaja Paula Koivuniemi valmistautuu juhannusaattoiseen syntymäpäiväänsä ja elämänsä 73. suveen. Kevään ja alkukesän poikkeusolot toivat kuukausien paussin viihdetaiteilijan intensiiviseen arkeen. Reippailua rakastava ikiliikkuja vakuuttaa, ettei koti merkitse hänelle häkkiä vaan maailman tärkeintä ja turvallisinta paikkaa.

Laulun lahjan saanut Paula Koivuniemi haluaa olla hyvän olon lähetti.

– Teen säännöllisesti musiikkitervehdyksiä pääkaupunkiseudun palvelukeskuksiin. Musiikilla on hoitava ja tervehdyttävä vaikutus. Saan iloa ja voimaa siitä, kun tulkintani piristyttävät palvelukeskusten asukkaiden arkea. Heidän palautteensa kannustaa.

Koivuniemi arvostaa suuresti kanssaihmisiä. Hän on tehnyt vuosikymmenet rakasta työtään nimenomaan ihmisten parissa.

– Ihmiset antavat minulle voimaa. Saan myönteistä energiaa niin kouluikäisiltä kuin ikäihmisiltäkin, jotka keikoillani tai konserteissani yhtyvät kappaleisiini. Tuntuu tosi hyvältä, kun kuulijat silmät kirkkaina ja äänet heleinä yhtyvät Aikuinen nainen tai Kuuntelen Tomppaa -hitteihin.

Aikuinen nainen -kappaleen sanat ovat tässä kuussa edesmenneen tamperelaisen Kaisu Liuhalan käsialaa. Laulun julkaisemisesta on kulunut lähes 40 vuotta, mutta se pysyy tiukasti karaokesuosikkien kärjessä. Koivuniemi vetää voimalaulunsa liki jokaisella keikallaan, ja parhailla tuplasti.

Koko haastattelun löydät Ylöjärven uutisten sivuilta

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%