Uutiset

Ammattikorkeakoulujen valintakokeen toinen vaihe on tällä viikolla - TAMKissa lähikokeeseen osallistuu yli 1800 hakijaa

Ammattikorkeakoulujen valintakokeen toinen vaihe on tällä viikolla - TAMKissa lähikokeeseen osallistuu yli 1800 hakijaa

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat 23.–25. kesäkuuta. Tiistain, keskiviikon ja torstain aikana järjestetään AMK-valintakokeen toinen vaihe. Tampereen ammattikorkeakoulussa pidettäviin kuuteen koetilaisuuteen osallistuu yhteensä yli 1800 hakijaa.

Ammattikorkeakoulujen valintakokeen ensimmäinen osa, valtakunnallinen digitaalinen AMK-valintakoe suoritettiin 4. kesäkuuta. Siihen osallistui etäyhteydellä 62 000 hakijaa. Toisen vaiheen AMK-valintakokeeseen karsittiin heistä noin joka kolmas eli 21 000 hakijaa.

Ammattikorkeakoulujen lopulliset opiskelijavalinnat tehdään toisen vaiheen AMK-valintakokeen tulosten perusteella. Valintakokeiden tulokset julkaistaan viimeistään 15. heinäkuuta.

Valintakoeviikon aikana on TAMKin opiskelijoilta kiellettyä saapua pääkampukselle. Heille on tästä tiedotettu hyvissä ajoin sekä intranetissä että sähköpostilla. Niiden TAMKin henkilöstöön kuuluvien, jotka eivät osallistu valintakokeen järjestämiseen, on suositeltu tekevän valintakoepäivien aikana etätyötä, elleivät työtehtävät ehdottomasti vaadi kampuksella työskentelyä, ja jos vaativat, suositellaan käyttämään muita ovia kuin valintakokeen aikana hakijoille käytössä olevia pääsisäänkäyntejä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>