Uutiset

Viranomaisilla kiireinen juhannus

Viranomaisilla kiireinen juhannus

Poliisilla oli kiireinen juhannus. Esimerkiksi lauantai aamun ja sunnuntaiaamun välillä Pirkanmaalla oli 350 tehtävää. Poliisia työllisti mm. erilaiset häiriökäytöstapaukset, tappelut ja nahistelut, metelikeikat, rattijuopot sekä hälytykset koteihin ja mökeille.

 

Juhannuksena hukkui yhteensä kahdeksan ihmistä. 2000-luvulla juhannuksena on hukkunut juhannusviikonlopun aikana keskimäärin 6–7 henkilöä. Viime vuonna juhannuksena hukkui 6 henkilöä. Muut onnettomuudet, kuten vesi- ja maantieonnettomuudet mukaan lukien juhannuksen aikana menehtyi 12 ihmistä.

 

Koko maassa oli metsäpalovaroitus ja kokkojen teko oli ehdottomasti kielletty. Tästä huolimatta pelastuslaitos sammutti laittomia kokkoja mm. Kangasalla. Pelastuslaitoksella on muutenkin ollut Pirkanmaalla kiireinen juhannus. Orivedellä paloi vielä tuntemattomasta syystä autokatos. Vesilahden ja Akaan rajalla paloi n hehtaarin verran maastoa. Juupajoella oli hakevarastossa pieni syttymä sekä Tampereella saunan kiukaalle oli nostettu muovinen kiulu. Vastus meni ajastimella päälle ja kiulu suli, asukas oli menossa saunomaan ja huomasi palon. Huoltomies otti kiukaan pois päältä ja palokunta sammutti palon ja tuuletti tilat. tulipaloissa ei sattunut henkilövahinkoja

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>