Uutiset

Viranomaisilla kiireinen juhannus

today22.6.2020

share close

Poliisilla oli kiireinen juhannus. Esimerkiksi lauantai aamun ja sunnuntaiaamun välillä Pirkanmaalla oli 350 tehtävää. Poliisia työllisti mm. erilaiset häiriökäytöstapaukset, tappelut ja nahistelut, metelikeikat, rattijuopot sekä hälytykset koteihin ja mökeille.

 

Juhannuksena hukkui yhteensä kahdeksan ihmistä. 2000-luvulla juhannuksena on hukkunut juhannusviikonlopun aikana keskimäärin 6–7 henkilöä. Viime vuonna juhannuksena hukkui 6 henkilöä. Muut onnettomuudet, kuten vesi- ja maantieonnettomuudet mukaan lukien juhannuksen aikana menehtyi 12 ihmistä.

 

Koko maassa oli metsäpalovaroitus ja kokkojen teko oli ehdottomasti kielletty. Tästä huolimatta pelastuslaitos sammutti laittomia kokkoja mm. Kangasalla. Pelastuslaitoksella on muutenkin ollut Pirkanmaalla kiireinen juhannus. Orivedellä paloi vielä tuntemattomasta syystä autokatos. Vesilahden ja Akaan rajalla paloi n hehtaarin verran maastoa. Juupajoella oli hakevarastossa pieni syttymä sekä Tampereella saunan kiukaalle oli nostettu muovinen kiulu. Vastus meni ajastimella päälle ja kiulu suli, asukas oli menossa saunomaan ja huomasi palon. Huoltomies otti kiukaan pois päältä ja palokunta sammutti palon ja tuuletti tilat. tulipaloissa ei sattunut henkilövahinkoja

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%