Uutiset

Nokian kaupunki aloittaa heti uudet yt-neuvottelut

Nokian kaupunki aloittaa heti uudet yt-neuvottelut

Nokian kaupunginhallitus päätti toukokuussa että se tarvitsee 2 miljoonan euron säästöt ja tästä syystä käynnistettiin yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelujen aikana on löydetty hieman yli 1 milj. euron säästöt muualta kuin palkkakustannuksista. Yhteistoimintamenettelyprosessissa ilmenneen puutteen vuoksi käynnistetään uudet yhteistoimintaneuvottelut taloudellisista syistä, jotta saavutettaisiin tarvittava 2 miljoonan euron säästöt. Uudet yhteistoimintaneuvottelut on tarkoitus päättää elokuun alkupuolella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>