Uutiset

FC Haka katkaisi Ilveksen pitkän voittoputken

FC Haka katkaisi Ilveksen pitkän voittoputken

Haka ja Ilves kohtasivat eilen helteisessä Tammelassa Suomen cupin puolivälierä ottelussa. Ennalta tiedettiin, että vastassa on kaksi hyvin erilaista joukkuetta ja suurta maali-ilotulitusta tuskin tullaan näkemään. Ottelu päättyikin Hakan 0-1 voittoon kun Ilves ei päässyt missään vaiheessa Hakan puolustuksen läpi. Samalla Haka katkaisi Ilveksen 15 ottelun voittoputken. FC Hakan seuraava vastus on joko HJK tai TPS.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>