Uutiset

Pirkanmaalla korkein työttömyysaste vuosiin, työttömyys kasvoi lähes sadalla prosentilla

Pirkanmaalla korkein työttömyysaste vuosiin, työttömyys kasvoi lähes sadalla prosentilla

Työttömien työnhakijoiden määrän kasvu johtuu kuten muissakin maakunnissa covid-19 -viruksen torjuntaan liittyvistä toimista ja sen aiheuttamasta talouden tilanteen merkittävästä muuttumisesta. Pirkanmaalla eräänä tekijänä oli kansainvälisen viennin supistuminen ja näin vaikuttaen maakunnan työllisyystilanteeseen. Työttömien määrä puolestaan kasvoi 20 500 henkilöllä sisältäen lomautukset, joita oli hieman yli 14.000. Työttömyysaste toukokuussa 2020 Pirkanmaalla oli 16,9 ja koko maan osalta 16,5 prosenttia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>