Uutiset

Pirkanmaalla myyty ennätysmäärä kalastuslupia

Pirkanmaalla myyty ennätysmäärä kalastuslupia

Pirkanmaan alueen kalastuslupien myynti on ollut poikkeuksellinen vilkasta. Pirkanmaan Kalatalouskeskuksen ylläpitämän Kalapassin verkkokaupan tilastojen mukaan erilaisia kalastuslupia on myyty tälle kaudelle huomattavasti enemmän kuin edellisenä vuonna vastaavassa ajassa. Pirkanmaan vertailukelpoisten lupa-alueiden myynti kasvoi 22.6.2020 mennessä kolmanneksen lupamäärissä mitattuna. Esimerkiksi Pyhäjärven yhtenäislupa-alueen viehelupia on ostettu 56 % enemmän ja Näsijärven viehelupia peräti 75 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>