Päivän haastattelu, Uutiset

Myllykolun kesäteatterissa ensi-ilta lauantaina

Myllykolun kesäteatterissa ensi-ilta lauantaina

Kuva: Emil Bobyrev[/caption]

Myllykolun kesäteatterissa Hämeenkyrössä nähdään tänä kesänä Veera Niemisen  Ei muisteta pahalla -romaaniin perustuva komedia. Niemisen esikoisromaania Avioliittosimulaattori on esitetty lukuisissa ammattiteatteissa suurella menestyksellä.

Ei muistella pahalla -komediassa kertoo Piipestä, joka ei miesystävänsä Jurin lähdettyä pois pysty jatkamaan omaa elämäänsä, vaan turvautuu lukuisiin - hyvin kyseenalaisiin - keinoihin saadakseen exänsä huomion.

Pääroolissa rakkaudessa epätoivoisesti eksyneenä Piipenä nähdään Kirsi-Kaisa Sinisalo. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Elina Rintala, Outi Ikonen ja Heikki Mäkäräinen. Komedian ohjaa tamperelainen Katri Häti.

Hämeenkyröläisessä Myllykolun kesäteatterissa nähdään 22 esitystä 26.6.-30.7. välisenä aikana.

Kirsi-Kaisa Sinisalo kertoo lisää näytelmästä:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>