Päivän haastattelu, Uutiset

Miten huippu salibandyn pelaaja treenaa kesällä?

Miten huippu salibandyn pelaaja treenaa kesällä?

Salibandy kausi päättyi keväällä kuin siihen kuuluisaan seinään, ja se tuli monelle pelaajallekin yllätyksenä. Nico Salo kuuluu Classicin kasvatteihin ja on noussut myös maajoukkueeseen. Miltä se tuntuu pelaajana, kun se "grande final" jää kokematta? Miten kevään ja kesän aikana on treenattu, miten kauden aloitus vaikuttaa? Millainen on normiviikko kisakaudella, onko sellaista? Mihin perustuu Classicin ylivoima salibandyliigassa? Haastattelijana Sampsa Simpanen

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>