Päivän haastattelu, Uutiset

Aladdin ja taikalamppu vihdoin ensi-iltaan Komediateatterissa

Aladdin ja taikalamppu vihdoin ensi-iltaan Komediateatterissa

Tampereen Komediateatterissa saa tänään ensi-iltansa satunäytelmä Aladdin ja taikalamppu. Ohjaaja Panu Raipia ja lampun henkenä nähtävä Saara Pohjoismäki kävivät SUN Radiossa kertomassa näytelmästä ja sen poikkeuksellisesta valmistumisesta. Ensi-ilta oli tarkoitus pitää jo toukokuussa, mutta korona-aika siirsi valmistumista lähes kahdella kuukaudella. Varotoimenpiteet teatterissa on tehty huolella, jotta katsojilla ja henkilökunnalla on turvalliset olot.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>