Linja-autot poikkeusreitille Hatanpään sairaalan luona

Hatanpään sairaalalle ajavat joukkoliikenteen linjat siirtyvät poikkeusreiteille ensi viikolla. Hatanpäänkatu katkaistaan liikenteeltä ensi maanantaina 6.7. lokakuun lopulle kestävän työmaan vuoksi. Samalla Sarviksen pysäkit poistuvat käytöstä ja linjat 11, 21, 32 ja 33 siirtyvät kiertoreitille.

Hatanpään sairaalan pysäkit siirretään Hatanpään puistokujalle puistosairaalan parkkialueen tuntumaan, jonne ajetaan kummassakin suunnassa Hatanpään valtatieltä. Bussit käyvät sairaalan pysäkeillä ja jatkavat paluusuuntaan samaa reittiä, jatkaen Hatanpään puistokujalta Hatanpään valtatielle.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>