Uutiset

Linja-autot poikkeusreitille Hatanpään sairaalan luona

Linja-autot poikkeusreitille Hatanpään sairaalan luona

Hatanpään sairaalalle ajavat joukkoliikenteen linjat siirtyvät poikkeusreiteille ensi viikolla. Hatanpäänkatu katkaistaan liikenteeltä ensi maanantaina 6.7. lokakuun lopulle kestävän työmaan vuoksi. Samalla Sarviksen pysäkit poistuvat käytöstä ja linjat 11, 21, 32 ja 33 siirtyvät kiertoreitille.

Hatanpään sairaalan pysäkit siirretään Hatanpään puistokujalle puistosairaalan parkkialueen tuntumaan, jonne ajetaan kummassakin suunnassa Hatanpään valtatieltä. Bussit käyvät sairaalan pysäkeillä ja jatkavat paluusuuntaan samaa reittiä, jatkaen Hatanpään puistokujalta Hatanpään valtatielle.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>