Päivän haastattelu, Uutiset

Ruovesi tarjoaa matkailijalle upeita ja monipolvisia maisemia sekä elämyksiä veden äärellä

Ruovesi tarjoaa matkailijalle upeita ja monipolvisia maisemia sekä elämyksiä veden äärellä

Kuva: Ruovesi Camping & Adventures[/caption]

Ruovedellä matkailukesä on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle. Eikä ihme. Matkailijalle Ruovesi tarjoaa upeaa luontoa: sen vehmaat rannat, kirkkaat vedet ja vehreät metsät ovat täynnä rauhaa ja kauneutta. Metsäpolut mm. Helvetinjärvellä ja Siikanevalla kutsuvat patikoimaan sekä järvet melomaan ja kalastamaan. Lisäksi tänäkin kesänä paikalliset yhteisöt ovat saaneet kasaan monipuolista kesäohjelmaa turvallisesti järjestettynä.

Ruoveden Haapasaaren leirintäalueella on myös matkailijoita riittänyt. Ruovesi Camping & Adventures aloitti toimintansa juhannuksena uusien yrittäjien toimesta.  Haapasaari sijaitsee omalla saarellaan Näsijärvellä Ruoveden keskustan edustalla.

Ruoveden kunnan kehitysjohtaja Sirkku Mäkelä sekä Haapasaaren leirintäalueen uusi yrittäjä, Ruovesi Camping & Adventureksen, Petri Ristiniemi kertovat tarkemmin Ruoveden kesästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista matkailijoille:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>