Päivän haastattelu

Ruovesi tarjoaa matkailijalle upeita ja monipolvisia maisemia sekä elämyksiä veden äärellä

today1.7.2020

share close

Kuva: Ruovesi Camping & Adventures[/caption]

Ruovedellä matkailukesä on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle. Eikä ihme. Matkailijalle Ruovesi tarjoaa upeaa luontoa: sen vehmaat rannat, kirkkaat vedet ja vehreät metsät ovat täynnä rauhaa ja kauneutta. Metsäpolut mm. Helvetinjärvellä ja Siikanevalla kutsuvat patikoimaan sekä järvet melomaan ja kalastamaan. Lisäksi tänäkin kesänä paikalliset yhteisöt ovat saaneet kasaan monipuolista kesäohjelmaa turvallisesti järjestettynä.

Ruoveden Haapasaaren leirintäalueella on myös matkailijoita riittänyt. Ruovesi Camping & Adventures aloitti toimintansa juhannuksena uusien yrittäjien toimesta.  Haapasaari sijaitsee omalla saarellaan Näsijärvellä Ruoveden keskustan edustalla.

Ruoveden kunnan kehitysjohtaja Sirkku Mäkelä sekä Haapasaaren leirintäalueen uusi yrittäjä, Ruovesi Camping & Adventureksen, Petri Ristiniemi kertovat tarkemmin Ruoveden kesästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista matkailijoille:

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%