viikon artisti

Viikon artistina Antti Kleemola

Viikon artistina Antti Kleemola

Antti Kleemola on erittäin tuottelias lauluntekijä, joka on tehnyt kappaleita mm. Suvi Teräsniskalle, Sami Saarelle, Laura Voutilaiselle sekä Katri Ylanderin upea uusi kappale on Antin käsialaa. Mutta Antti toki tekee omaakin tuotantoa. Millä kriteereillä Antti valitsee biisin itselleen tai jollekin toiselle? Millainen prosessi laulun tekeminen on? Antti on mukana myös Funky Finns produktiossa, joka sai alkunsa puoli vahingossa. Mistä on kyse ja miten uusi hyväntekeväisyyskappale on tehty? Ja tottakai pureudutaan myös uuteen Elossa nimiseen sinkkuun.

Haastattelijana Sampsa Simpanen

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>