Uutiset

HS: Tampereen yliopiston maskipakosta on tehty kantelu oikeuskanslerille

HS: Tampereen yliopiston maskipakosta on tehty kantelu oikeuskanslerille

Tampereen yliopiston opiskelijoille määräämästä maskipakosta on tehty kantelu oikeuskanslerille, uutisoi Helsingin Sanomat. Lehti kertoi aiemmin tällä viikolla yliopiston määräämästä maskipakosta niille opiskelijoille, jotka tulevat yliopiston tiloihin tekemään sähköistä tenttiä.

Suomen hallitus ei ole antanut suositusta maskien käytöstä yleisesti. Tampereen yliopisto on halunnut paikata maskipakolla turvavälien puutetta tenttitiloissa. Oikeuskanslerille tehdyn kantelun mukaan maskipakko rajoittaa perusoikeuksia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>