Päivän haastattelu, Uutiset

Kalastuspulmia ratkotaan Kalastajan kuuma linja -palvelussa

Kalastuspulmia ratkotaan Kalastajan kuuma linja -palvelussa

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan lähes 60 prosenttia suomalaisista haluaisi kalastaa nykyistä enemmän, mutta harrastusta voi estää esimerkiksi tiedon puute. Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö on avannut kesäksi maksuttoman Kalastajan kuuma linja -palvelun, jossa järjestön kalatalousasiantuntijat ympäri Suomea vastaavat kaikkiin kalastuksen harrastajien ja sellaiseksi haluavien kysymyksiin.

Yhteyttä voi ottaa soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä. Järjestön asiantuntijoilta voi kysyä mitä vain kalastuksen eri muodoista kalankäsittelyyn. He opastavat myös esimerkiksi ympäristö- ja vastuullisuuskysymyksissä.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tiedottaja Jaana Vetikko kertoo palvelusta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>