Uutiset

Tampereen lauantaiaamun tapahtumia tutkitaan tappona, tapon yrityksenä sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksenä

Tampereen lauantaiaamun tapahtumia tutkitaan tappona, tapon yrityksenä sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksenä

Sisä-Suomen poliisi tutkii Haapalinnan lauantaiaamun tapahtumia tappona, tapon yrityksenä sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksenä. Rikosnimikkeet saattavat esitutkinnan edetessä muuttua.

Surmansa saanut oli vuonna -79 syntynyt mies. Vuonna 1977 syntynyt mies sai vakavia vammoja, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Teosta epäillään 2003 syntynyttä nuorta sekä 1984 syntynyttä naista. Molemmat ovat ulkopaikkakuntalaisia. He ovat sukua keskenään ja olivat vieraina uhrin asunnossa. 1977 syntyneen miehen osalta asiaa on tutkittu törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan että ei ole tiedottanut asiasta aiemmin, koska viikonlopun aikana ei ole ehditty kuulustelemaan kuin asianosaisia. Esitutkinnan turvaaminen henkirikoksen kyseessä ollessa on ensiarvoisen tärkeää. Eräille median edustajille on kuitenkin todistajien kontaminointi tärkeämpää.

Poliisilla ei ole enempää tiedottamisen tarvetta asiassa, eikä myöskään epäillyn nuoren iän vuoksi asiasta tiedoteta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>