Uutiset

Kolmostien parantaminen Hämeenkyrössä alkaa vielä tänä kesänä

Kolmostien parantaminen Hämeenkyrössä alkaa vielä tänä kesänä

Kolmostien liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta Hämeenkyrössä ryhdytään parantamaan vielä tänä kesänä. Destia ja Väylävirasto ovat allekirjoittaneet Hämeenkyrönväylän toteutusvaiheen urakkasopimuksen. Rakennustyöt alkavat tänä kesänä ja ne kestävät noin kolme vuotta. Projektin kustannusarvio on noin 65 miljoonaa euroa.

Hankkeessa valtatietä 3 parannetaan Hämeenkyrössä Kyröskosken ja Hanhijärven välillä keskikaiteellisen, noin 10 kilometrin pituisen nelikaistaisen ohikulkutien avulla. Tielle tulee kolme eritasoliittymää sekä 11 uutta siltaa, joista kaksi on Pappilanjoen yli rakennettavia vesistösiltoja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>