Uutiset

Pälkäneellä, Sahalahdessa ja Hämeenkyrössä uusitaan tierumpuja

Pälkäneellä, Sahalahdessa ja Hämeenkyrössä uusitaan tierumpuja

Pirkanmaan ELY-keskus uusii huonokuntoiset rummut Sahalahdentiellä Kangasalla ja Pohjalahdentiellä Pälkäneellä, sekä korjaa valtatien 3 alittavan rummun Hämeenkyrössä. Toimenpiteillä ylläpidetään tieverkon kuntoa.

Työt on aloitettu heinäkuun alussa Pälkäneen rummun uusimisella. Rummun uusimisen johdosta Pohjalahdentie (tie 3231) katkaistaan Järventaustantien ja Salmentaantien väliseltä osuudelta tiistaina 7.7. kello 8.00 ja palautetaan perjantaina 10.7. klo 15.00. Kiinteistöille ajo sallitaan molemmista suunnista. Työmaan kohdalla tie puretaan koko leveydeltään, eikä läpikulku ole mahdollista myöskään kevyelle liikenteelle.

Sahalahdentiellä rumpu uusitaan lokakuun aikana. Työ tehdään kahdessa vaiheessa, puolikas tie kerrallaan. Tie kavennetaan yksikaistaiseksi ja tien nopeusrajoitus alennetaan 30 kilometriin tunnissa sekä väistämisvelvollisuus kohdattaessa. Tarvittaessa käytetään liikennevaloja.

Hämeenkyrön rumpua korjataan syyskuun aikana. Rummun korjaamisen lisäksi eteläreunaan lisätään tiekaide turvallisuuden parantamiseksi. Työt tehdään pääsääntöisesti ajoradan ulkopuolella. Tien nopeusrajoitus asetetaan työmaan alueella 80 kilometriin tunnissa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>