Uutiset

Nokian jätteenpolttolaitoksen ympäristövaikutukset arvioidaan

Nokian jätteenpolttolaitoksen ympäristövaikutukset arvioidaan

Nokialle suunnitellun jätteenpolttolaitoksen ympäristövaikutusten arviointi on alkamassa. Refeco Oy suunnittelee Nokian ECO3-alueelle Koukkujärventien läheisyyteen sintrauslaitosta, jossa poltetaan rakennuspurkujätteen käsittelyssä muodostuvaa seulan alitetta rumpu-uunissa korkeassa lämpötilassa. Hanke edellyttää ympäristövaikutusten arviointimenettelyn soveltamista, koska laitos käsittelee muuta kuin vaarallista jätettä yli 100 tonnia päivässä sekä vaarallista jätettä.

YVA-menettelyssä arvioidaan toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset sekä lisätään kansalaisten tiedonsaantia ja osallistumismahdollisuuksia suunnitteluun. Ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta voi esittää mielipiteitä Pirkanmaan Ely-keskukselle elokuun loppuun saakka.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>