Päiväläispoika-näyttely kurkistaa Väinö Linnan lapsuuteen

Urjalan kirjastossa on avautunut tänään perjantaina Väinö Linnan lapsuus- ja nuoruusvuosia käsittelevä Päiväläispoika-näyttely. Näyttelyssä tuodaan tekstein, kuvin ja vasta näyttelyssä paljastettavin elementein esiin Linnan Urjalan aikaista elämää vuosina 1920–1938. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina aina elokuun loppuun asti. Kirjailija Väinö Linnan syntymästä on tänä vuonna kulunut sata vuotta.

Projektitutkija Noora Kytölahti kertoo haastattelussa lisää näyttelystä sekä keväällä toteutetusta Linnaan liittyvästä muistitieto keruusta:

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>