Koronavirus, Uutiset

Nollaputki rikki - Pirkanmaalla on todettu yksi uusi koronavirustartunta

Nollaputki rikki - Pirkanmaalla on todettu yksi uusi koronavirustartunta

Pitkän nollaputken jälkeen Pirkanmaalla on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti lauantaina aamulla että tartunta on peräisin maakunnan ulkopuolelta Suomesta. Sairastunut on ollut karanteenissa eikä ole altistanut muita. Edellinen testein varmistunut tautitapaus todettiin Pirkanmaalla 11. kesäkuuta.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu kevään ja kesän aikana kaikkiaan 244 tautitapausta. Koko maassa koronatartuntoja on todettu kaikkiaan lähes 7300. Kyseessä ovat testein varmistuneet tartunnat joten todellinen luku on suurempi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>