Uutiset

Poliisi ottanut kiinni Kylmäkosken vankilasta karanneen vangin

Poliisi ottanut kiinni Kylmäkosken vankilasta karanneen vangin

Sisä-Suomen poliisi on ottanut tänään tiistaina klo 14.35 kiinni vuonna 1997 syntyneen miehen, joka pakeni eilen aamulla Kylmäkosken vankilasta. Kiinniotto tapahtui rauhallisesti ja siihen johtivat poliisin omat toimenpiteet.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa huomenna keskiviikkona kuulusteluilla.

Kylmäkosken vankilassa paljastui eilen maanantaina toimintahistorian ensimmäinen vankilapako. Pako on ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen tapaus, kun vankila sekoitti kaksi vankia ja päästi ulos väärän henkilön. Kylmäkosken vankila on toiminut vuodesta 1993, eikä sieltä ole ennen päässyt ketään karkuun. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>