Uutiset

Poliisi etsii Pyhäjärvellä poliisia avustanutta soutajaa

Poliisi etsii Pyhäjärvellä poliisia avustanutta soutajaa

Poliisilla oli Tampereella Pyhäjärvellä sunnuntaina 12.7. puolen päivän aikaan tehtävä, jossa ainakin yhdessä saunalautassa oli käynyt varkaita. Epäillyt varkaat olivat Rantaperkiön venesataman lähellä. Partion saapuessa paikalle rannasta pakeni veneeseen vesille kolme henkilöä. Partio käskytti heitä tulemaan takaisin, mutta he eivät totelleet.

Lähistöllä oli kalastaja soutuveneellä, ja poliisi pyysi häntä apuun ja ottamaan ensin hänet kyytiin ja sitten soutamaan kohti pakovenettä. Kalastaja souti pakoveneen kiinni niin, että kyydissä ollut poliisi sai kiinni veneessä olevasta köydestä ja hinasi veneen rantaan. Epäillyt varkaat vietiin poliisiasemalle ja poliisi selvittää tapahtumia. Poliisi tutkii tapahtumia mm. varkautena, niskotteluna poliisia vastaan ja huumausaineen käyttörikoksena.

Kaikessa kiireessä poliisia avustaneen soutajan yhteystiedot jäi poliisilta pyytämättä. Poliisi pyytääkin nyt kyseistä soutajaa ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 050 313 5614, jotta poliisi voi toimittaa pienen kiitoksen hänelle.

Päivitetty 15.7. klo 14.12 : Kyseinen soutaja otti poliisin yhteyttä ja kiitokset saadaan nyt perille, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Poliisi kiittää kaikkia avusta. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>