Uutiset

Poliisi etsii Pyhäjärvellä poliisia avustanutta soutajaa

today15.7.2020

share close

Poliisilla oli Tampereella Pyhäjärvellä sunnuntaina 12.7. puolen päivän aikaan tehtävä, jossa ainakin yhdessä saunalautassa oli käynyt varkaita. Epäillyt varkaat olivat Rantaperkiön venesataman lähellä. Partion saapuessa paikalle rannasta pakeni veneeseen vesille kolme henkilöä. Partio käskytti heitä tulemaan takaisin, mutta he eivät totelleet.

Lähistöllä oli kalastaja soutuveneellä, ja poliisi pyysi häntä apuun ja ottamaan ensin hänet kyytiin ja sitten soutamaan kohti pakovenettä. Kalastaja souti pakoveneen kiinni niin, että kyydissä ollut poliisi sai kiinni veneessä olevasta köydestä ja hinasi veneen rantaan. Epäillyt varkaat vietiin poliisiasemalle ja poliisi selvittää tapahtumia. Poliisi tutkii tapahtumia mm. varkautena, niskotteluna poliisia vastaan ja huumausaineen käyttörikoksena.

Kaikessa kiireessä poliisia avustaneen soutajan yhteystiedot jäi poliisilta pyytämättä. Poliisi pyytääkin nyt kyseistä soutajaa ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 050 313 5614, jotta poliisi voi toimittaa pienen kiitoksen hänelle.

Päivitetty 15.7. klo 14.12 : Kyseinen soutaja otti poliisin yhteyttä ja kiitokset saadaan nyt perille, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Poliisi kiittää kaikkia avusta. 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%