Uutiset

Parkanon kuolonkolaria tutkitaan mm. törkeänä kuolemantuottamuksena

Parkanon kuolonkolaria tutkitaan mm. törkeänä kuolemantuottamuksena

Poliisi tutkii viime torstaina Parkanossa sattunutta liikenneonnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena törkeänä kuolemantuottamuksena. Näiden lisäksi tutkitaan muita mahdollisia rikosnimikkeitä, mutta niistä poliisi ei tässä vaiheessa tutkintaa kerro tarkemmin.

Hätäkeskuslaitos kertoi eilen tehneensä alustavan selvityksen onnettomuuteen liittyen. Poliisin ja rikostutkinnan kannalta sillä, että onnettomuuspaikka oli aluksi ilmoitettu väärin, ei ollut suurta merkitystä poliisin ja rikostutkinnan kannalta.

Viime torstaina sattuneessa onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä ja kaksi loukkaantui vakavasti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>