Uutiset

Poliisi pyytää tunnistuksia Nokian kesäkuisiin tulipaloihin liittyen

Poliisi pyytää tunnistuksia Nokian kesäkuisiin tulipaloihin liittyen

Edit 24.7. klo 14.28: Miehen henkilöllisyys on selvinnyt. Poliisi kiittää avusta.

Sisä-Suomen poliisi pyytää tunnistuksia liittyen Nokian kesäkuisiin tulipaloihin. Nokialla, Haaviston alueella, sytytettiin 3. - 13.6. useita rakennuksiin kohdistuneita tulipaloja. Osassa vahingot jäivät vähäisiksi, mutta osa rakennuksista tuhoutui palossa täysin tai vahingoittui merkittävästi.

Poliisi on selvittänyt kyseisiä tulipaloja ja kuvan nuorella miehellä epäillään olevan tietoa paloista. Miestä pyydetään ilmoittautumaan poliisille tai hänet tunnistavia ilmoittamaan kuvan miehen tiedot Nokian poliisiin, 0295 445 888 (8-16), 0800 90022 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>