Päivän haastattelu, Uutiset

Kävijät ovat löytäneet koronasulun jälkeen tiensä takaisin Vapriikin

Kävijät ovat löytäneet koronasulun jälkeen tiensä takaisin Vapriikin

Kuva: Reetta Tervakangas / Vapriikki[/caption]

Museokeskus Vapriikki tiedotti tänään tiistaina, että yleisöopastukset aloitetaan museossa jälleen elokuun alusta. Elokuussa opastuksia järjestetään kaikkina muina avoinnaolopäivinä, paitsi perjantaina. Osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu 20 henkeen.

Koronaepidemia muutti niin Vapriikin, kuin muidenkin museoiden, aikataulut uusiksi. Museonjohtaja Marjo-Riitta Saloniemi kertoo, että Vapriikki on onneksi saanut sovittua hyvin näyttelyiden uudet aikataulut. Esim. Apinat – kädellisten tarina, jonka piti avautua jo tänä kesänä, siirtyy vuoden 2021 lopulle. Uutta näyttelyä tänä syksynä ei Vapriikkiin rakenneta. Ostia, portti Roomaan -näyttelyn tilalle tulee uusi päänäyttely ensi keväänä.

Museonjohtaja Marjo-Riitta Saloniemi kertoo tarkemmin Vapriikin kuulumista:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>