Uutiset

Poliisi keskittyi raskaan kaluston valvontaan

Poliisi keskittyi raskaan kaluston valvontaan

Sisä-Suomen Poliisi on suorittanut liikennevalvontaa koko alueella ja keskittynyt raskaan kaluston valvonnan lisäksi erityisesti ongelmakohtiin. Muutaman mopoilijan ja kevytmoottoripyörällä ajaneen nuoren toimiin oli jouduttu puuttumaan, sekä raskaan kaluston ongelmiin. Tarkastetuista raskaan kaluston kohteista neljäsosalle oli jouduttu kirjoittamaan sakkoja. Lisäksi poliisi pysäytti lauantai-iltana Tampereella valtatie 3:lla ja 9:llä yhteensä kolme henkilöautoa, joiden kuljettajia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kaikkien nopeus oli 160-168 km/h alueella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>