Uutiset

Poliisi päässyt selville Jämsän murhan yrityksen tapahtumakulusta

Poliisi päässyt selville Jämsän murhan yrityksen tapahtumakulusta

Poliisi on edennyt Jämsässä tapahtuneen epäillyn murhan yrityksen tutkinnassa. Perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikkö pahoinpideltiin kodissaan Jämsänkoskella 17. heinäkuuta. Esitutkinnassa on tehty muun muassa asiaan liittyvien henkilöiden kuulusteluja ja taktista tutkintaa.

– Väkivallanteon tapahtumakulku on saatu hyvin selvitettyä ja poliisille on muodostunut varsin selkeä kuva teon aikaisista tapahtumista. Tällä hetkellä uskomme, että tapahtumiin liittyy vähintään kaksi rikoksesta epäiltyä henkilöä. Tekoon liittyvät yksityiskohdat huomioiden asiaa tutkitaan edelleen murhan yrityksenä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Karhunen Keskusrikospoliisista.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä voi tässä vaiheessa ottaa kantaa teon motiiviin tai muihin mahdollisiin taustoihin.

Epäilty murhan yritys tapahtui Jämsänkoskella 17. heinäkuuta aamulla noin kello 10 aikaan. Tekopaikalta on nähty poistuvan kaksi tummiin pukeutunutta henkilöä, joihin liittyviä havaintoja poliisi edelleen kaipaa. Vihjeet voi ilmoittaa numeroon 050 456 0471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi(a)poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>