Uutiset

Tampereella tavara-aseman siirto onnistui ongelmitta

Tampereella tavara-aseman siirto onnistui ongelmitta

Kuva: Tampereen kaupunki[/caption]

Tampereen tavara-aseman siirto onnistui hyvin. Siirto aloitettiin lauantaina ja tavara-asema laskettiin uusille perustuksilleen eilen. Tavara-asemaa siirrettiin 28 metriä itään, 9 metriä etelään ja 1,4 metriä korkeammalle. Noin 50 metriä pitkän ja 23 metriä leveän sekä vajaat 2 000 tonnia painavan rakennuksen siirtoa valmisteltiin puolisen vuotta. Vuonna 1907 rakennetun tavara-aseman siirto-operaatio oli tiettävästi ensimmäinen näin massiivisen tiilirakennuksen siirto Suomessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>