Akaassa kaksi vesiskootteria törmäsi toisiinsa - kuljettajat loukkaantuivat

Akaassa Toijalan sataman lähellä Makkaranselällä tapahtui tänään iltapäivällä vesiliikenneonnettomuus. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan liikkeellä oli ollut seitsemän vesiskootterin ryhmä ja kaksi siinä ollutta vesiskootteria oli törmännyt toisiinsa.

Vesiskootterien kuljettajat loukkaantuivat onnettomuudessa ja joutuivat vedenvaraan. Muut ryhmän jäsenet auttoivat hädässä olevia ja hakivat apuun lähellä olleen veneen, johonka vedessä olleet henkilöt nostettiin ja tuotiin Toijalan satamaan ja luovutettiin ensihoidolle.

Henkilöiden vammojen laadusta ei ole tietoa. Vaurioituneet vesiskootterit tuotiin satamaan muiden ryhmän jäsenten toimesta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>