Päivän haastattelu

Kortejärven Eloisa Elokuu -viikonloput käynnistyvät

today31.7.2020

share close

Kuva: Kintulammi[/caption]

Kintulammen retkeilyalueella vietetään Eloisa Elokuu -tapahtumaa kaikkina elokuun viikonloppuina. Kortejärven tilalla on avoin kahvila, sauna ja muuta oheisohjelmaa.

Viime vuoden tapaan viikonloppujen joukkoliikenteestä vastaa Nyssen tarjoama luontobussi, joka liikennöi viikonloppuisin nonstoppina Sorilan ja Kortejärven tilan välillä. Kyydit alkavat lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12 Sorilasta, ja viimeiset vuorot lähtevät Kortejärven tilalta lauantaisin kello 18.30 ja sunnuntaisin kello 16.30. Luontobussi on linkitetty linjan 28A vuoroihin. Nyssekyytien tarkoituksena on samalla testata joukkoliikenteen tarvetta Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueelle.

Vuoden Retkikohteeksi valittu Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualue pitää sisällään n. 15 km opastettua retkeilyreitistöä, joka koostuu useista vaihtoehtoisista rengasreiteistä. Reitit on opastettu suuntaviitoin, joiden avustamana retkeily on mieluista ja turvallista. Alueelle on rakennettu neljä erilaista laavu- ja tulipaikkakokonaisuutta puuliitereineen ja kuivakäymälöineen, sekä yksi tulipaikka ilman laavua tai käymälää.

Kintulammen hoidosta vastaava Petri Mäkelä, Ekokumppanit Oy:stä, kertoo, että syksyn aikana on tulossa vielä 3-4 km uusi reittejä Kintulammen takamaastoihin sekä ainakin yksi nuotiopaikka.

Eloisa Elokuu -tapahtumasta ja Kintulammen kuulumisista tarkemmin lisää kertoo Petri Mäkelä Ekokumppanit Oy:stä:

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%