Uutiset

Kuolemaan johtanut kolari Nokialla

Kuolemaan johtanut kolari Nokialla

Nokialla tapahtui tänään perjantaina, 31.7.2020 hieman ennen puoltapäivää, henkilöauton ja kuorma-auton välinen yhteentörmäys, jossa henkilöauton kuljettaja kuoli. Henkilöautossa ei ollut muita matkustajia. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut turmassa. Henkilöauto tuhoutui törmäyksessä ja kuorma-auto vaurioitui merkittävästi.

Kolaripaikka on Tampere - Nokia moottoritien Nokian puoleisessa päässä kohdassa, jossa moottoritie on jo päättynyt ja molempiin suuntiin on yksi kaista ilman keskikaidetta tai keskisuoja-aluetta. Henkilöauto oli ajanut Nokian valtatieltä liityntäramppia pitkin Turuntielle, kohti länttä, ja liityntäkaistan loppuessa ajautunut vastaantulevien kaistalle, jossa törmäsi vastaan tulleeseen kuorma-auton etuosaan.

Poliisi on kuulustellut kuorma-autonkuljettajaa ja onnettomuuden havainneita.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>