AL: Tesoman omakotitalon paloa epäillään tahallaan sytytetyksi

Tampereen Tesomalla syttyi viime yönä tulipalo noin 150 neliöisessä omakotitalossa. Palosta ei ole syntynyt henkilövahinkoja.

Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi. Rikoskomisario Jari Luoto on kommentoinut Aamulehdelle, että omakotitalon palo on kirjattu törkeänä tuhotyönä. Yön aikana alueella paloi omakotitalon lisäksi myös muita kohteita: ajoneuvo, erillinen varastorakennus ja postilaatikko.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen palomestari Juuso Nummela on kertonut Aamulehdelle, että rakennus oli täyden palon vaiheessa, kun pelastuslaitos saapui paikalle. Talo tuhoutui tulipalossa täysin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>