Uutiset

Uusi liityntäliikenteen palvelu Nyssykkä aloittaa Orivedellä

Uusi liityntäliikenteen palvelu Nyssykkä aloittaa Orivedellä

Nyssykkä aloittaa Orivedellä 10.8.2020. Nyssykkä on uusi liityntäliikenteen palvelu Oriveden keskustan ja Oriveden rautatieaseman välillä. Palvelu on joukkoliikennettä, jossa asiakas tilaa kyydin soittamalla etukäteen. Palvelu on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nyssykkä tilataan soittamalla viimeistään 60 minuuttia ennen junan aikataulun mukaista lähtö- tai saapumisaikaa Orivedellä. Liikennöinnistä vastaa Taksi Orivesi. Nyssykkä on 8-paikkainen taksi, jossa pyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Saattajan matka on maksuton. Polkupyörän ja lastenvaunujen kuljetus ei ole mahdollista.

Nyssykässä käyvät ilman lisämaksua Nyssen E-vyöhykkeellä voimassaolevat kausiliput sekä VR:n liput, jotka ovat voimassa samana päivänä Orivedelle/Orivedeltä. Nyssen kausilippu ei kelpaa Nyssykässä eikä junissa. Pelkän Nyssykkä-matkan ilman junalippua voi maksaa edullisimmin Nyssen mobiililipulla. Mobiilipulla ja kertalipuilla ei kuitenkaan voi maksaa junamatkaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>