Uutiset

Uusi liityntäliikenteen palvelu Nyssykkä aloittaa Orivedellä

today3.8.2020

share close

Nyssykkä aloittaa Orivedellä 10.8.2020. Nyssykkä on uusi liityntäliikenteen palvelu Oriveden keskustan ja Oriveden rautatieaseman välillä. Palvelu on joukkoliikennettä, jossa asiakas tilaa kyydin soittamalla etukäteen. Palvelu on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nyssykkä tilataan soittamalla viimeistään 60 minuuttia ennen junan aikataulun mukaista lähtö- tai saapumisaikaa Orivedellä. Liikennöinnistä vastaa Taksi Orivesi. Nyssykkä on 8-paikkainen taksi, jossa pyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Saattajan matka on maksuton. Polkupyörän ja lastenvaunujen kuljetus ei ole mahdollista.

Nyssykässä käyvät ilman lisämaksua Nyssen E-vyöhykkeellä voimassaolevat kausiliput sekä VR:n liput, jotka ovat voimassa samana päivänä Orivedelle/Orivedeltä. Nyssen kausilippu ei kelpaa Nyssykässä eikä junissa. Pelkän Nyssykkä-matkan ilman junalippua voi maksaa edullisimmin Nyssen mobiililipulla. Mobiilipulla ja kertalipuilla ei kuitenkaan voi maksaa junamatkaa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%