Uutiset

Suomessa 29 uutta koronatartuntaa, Pirkanmaalla ei uusia tapauksia

Suomessa 29 uutta koronatartuntaa, Pirkanmaalla ei uusia tapauksia

Suomessa on todettu vuorokauden aikana 29 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Eilen THL kertoi, että uusia tartuntoja oli tullut 17 lisää edellispäivästä. Yhteensä tartuntoja on todettu nyt 7512.

Keskiviikkoaamuun mennessä koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia on todettu yhteensä 331. Tämän hetkisten tietojen mukaan sairaalahoidossa on kuusi potilasta.

Pirkanmaalla ei todettu tiistaina uusia koronatartuntoja.  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilaston mukaan maakunnassa on todettu tähän mennessä kaikkiaan 247 tartuntaa.

Tampereen yliopistollisen sairaalan koronaneuvontaan soitettujen puheluiden määrä on kasvanut voimakkaasti kahden viimeisen viikon aikana, uutisoi Aamulehti.  Alimmillaan päivittäiset puhelut koronaneuvontaan putosivat noin 50 puheluun vuorokaudessa heinäkuun alkupuolella. Maanantaina soittoja kertyi yli 300.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>