Pirkanmaa

Aselupahakemukset työllistävät Sisä-Suomen poliisia

today8.8.2020

share close

Elokuun alussa alkanut metsästyskausi näkyy Sisä-Suomen poliisilaitoksen lupahallinnossa aselupahakemusten määrän kasvuna. Varsinainen vesilintujen metsästys alkaa 20.8. ja hirven metsästys 10.10. Sesonkiaikana haetaan eniten perinteisiä pitkiä ampuma-aseita, lähinnä haulikoita, kivääreitä ja yhdistelmäaseita. Hakemusten käsittely ei ole vielä pahasti ruuhkautunut, mutta hakemusmäärän lisääntyessä luvan saamiseen voi mennä viikkojakin.

Asiointiajan saamiseen menee tällä hetkellä poliisiasemasta riippuen muutamasta päivästä viikkoihin. Esimerkiksi tällä hetkellä Tampereen pääpoliisiasemalle saa asiointiajan viikolle 34. Sen lisäksi on muistettava, että asehakemuksen käsittely vie hakemuksesta riippuen jopa kuukauden tai enemmän, jos poliisin tulee esimerkiksi haastatella hakija vielä erikseen.

Kirjoittaja: Jasmine Pajari

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%